ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie ConsentSofia Bernholm Skincare Clinic - Bra salong för kropp, själ, ansikte & hår
Salonger - Massor med salongerA--0A-NS - EX - U2-0

Skönhetsvård hos Sofia Bernholm Skincare Clinic

Salonger | Sofia Bernholm Skincare Clinic i Bandhagen Sofia Bernholm Skincare Clinic är en salong av totalt 2 salonger som finns i Bandhagen som tillhandahåller skönhetsvård av olika slag. Då både pris för att få behandling på en salong men framförallt inriktningen på salongen kan variera mycket och därför kan vara bra att kolla med andra skönhetssalonger som tillhandahåller välgörande behandlingar i Bandhagen eller på andra orter i Stockholms län.

När du är på jakt efter en viss typ av skönhetsbehandling eller skönhetssalong är det bra om du vet dels vad du letar efter men även vilken inriktning de olika salongerna i Bandhagen har. Då det förekommer många olika salonger i Bandhagen liknande Sofia Bernholm Skincare Clinic kan det vara klokt att även undersöka priserna på den skönhetsbahandlig du är ute efter samt omdömen för dessa salonger. Börja dock med att kontakta Sofia Bernholm Skincare Clinic erftersom det är en bra salong.

H-NS - EX - U2-1

Bäst är att kontakta en salong som Sofia Bernholm Skincare Clinic på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


Sofia Bernholm Skincare Clinic


Skebokvarnsvägen 137
124 52   Bandhagen
070-884 89 58

I-NS - EX - U2-2J-NS - EX - U2-3


Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter