Salonger - Massor med salonger

Skönhetsvård hos Alicjá Skönhetsvård

Salonger | Alicjá Skönhetsvård i Handen Alicjá Skönhetsvård är en salong av totalt 4 salonger som finns i Handen som tillhandahåller skönhetsvård av olika slag. Då både pris för att få behandling på en salong men framförallt inriktningen på salongen kan variera mycket och därför kan vara bra att kolla med andra skönhetssalonger som tillhandahåller välgörande behandlingar i Handen eller på andra orter i Stockholms län.

När du är på jakt efter en viss typ av skönhetsbehandling eller skönhetssalong är det bra om du vet dels vad du letar efter men även vilken inriktning de olika salongerna i Handen har. Då det förekommer många olika salonger i Handen liknande Alicjá Skönhetsvård kan det vara klokt att även undersöka priserna på den skönhetsbahandlig du är ute efter samt omdömen för dessa salonger. Börja dock med att kontakta Alicjá Skönhetsvård erftersom det är en bra salong.


Bäst är att kontakta en salong som Alicjá Skönhetsvård på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


Alicjá Skönhetsvård


Vallavägen 179
136 41   Handen
08-661 02 26

Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter