ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie ConsentLena Lundhs Hudvård - Bra salong för kropp, själ, ansikte & hår
Salonger - Massor med salongerA--0A-NS - EX - U2-0

Skönhetsvård hos Lena Lundhs Hudvård

Salonger | Lena Lundhs Hudvård i Handen Lena Lundhs Hudvård är en salong av totalt 4 salonger som finns i Handen som tillhandahåller skönhetsvård av olika slag. Då både pris för att få behandling på en salong men framförallt inriktningen på salongen kan variera mycket och därför kan vara bra att kolla med andra skönhetssalonger som tillhandahåller välgörande behandlingar i Handen eller på andra orter i Stockholms län.

När du är på jakt efter en viss typ av skönhetsbehandling eller skönhetssalong är det bra om du vet dels vad du letar efter men även vilken inriktning de olika salongerna i Handen har. Då det förekommer många olika salonger i Handen liknande Lena Lundhs Hudvård kan det vara klokt att även undersöka priserna på den skönhetsbahandlig du är ute efter samt omdömen för dessa salonger. Börja dock med att kontakta Lena Lundhs Hudvård erftersom det är en bra salong.

H-NS - EX - U2-1

Bäst är att kontakta en salong som Lena Lundhs Hudvård på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


Lena Lundhs Hudvård


Midgårdsvägen 11
136 38   Handen
08-777 45 30

I-NS - EX - U2-2J-NS - EX - U2-3


Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter