Salonger - Massor med salonger

Skönhetsvård hos Skönhetssalongen i Haninge

Salonger | Skönhetssalongen i Haninge i Handen Skönhetssalongen i Haninge är en salong av totalt 4 salonger som finns i Handen som tillhandahåller skönhetsvård av olika slag. Då både pris för att få behandling på en salong men framförallt inriktningen på salongen kan variera mycket och därför kan vara bra att kolla med andra skönhetssalonger som tillhandahåller välgörande behandlingar i Handen eller på andra orter i Stockholms län.

När du är på jakt efter en viss typ av skönhetsbehandling eller skönhetssalong är det bra om du vet dels vad du letar efter men även vilken inriktning de olika salongerna i Handen har. Då det förekommer många olika salonger i Handen liknande Skönhetssalongen i Haninge kan det vara klokt att även undersöka priserna på den skönhetsbahandlig du är ute efter samt omdömen för dessa salonger. Börja dock med att kontakta Skönhetssalongen i Haninge erftersom det är en bra salong.


Bäst är att kontakta en salong som Skönhetssalongen i Haninge på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


Skönhetssalongen i Haninge


Handenterminalen 4
136 40   Handen
072-064 60 19

Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter