Salonger - Massor med salonger

Skönhetsvård hos Forma Hud och Spa

Salonger | Forma Hud och Spa i Hässelby Forma Hud och Spa är en salong av totalt 3 salonger som finns i Hässelby som tillhandahåller skönhetsvård av olika slag. Då både pris för att få behandling på en salong men framförallt inriktningen på salongen kan variera mycket och därför kan vara bra att kolla med andra skönhetssalonger som tillhandahåller välgörande behandlingar i Hässelby eller på andra orter i Stockholms län.

När du är på jakt efter en viss typ av skönhetsbehandling eller skönhetssalong är det bra om du vet dels vad du letar efter men även vilken inriktning de olika salongerna i Hässelby har. Då det förekommer många olika salonger i Hässelby liknande Forma Hud och Spa kan det vara klokt att även undersöka priserna på den skönhetsbahandlig du är ute efter samt omdömen för dessa salonger. Börja dock med att kontakta Forma Hud och Spa erftersom det är en bra salong.


Bäst är att kontakta en salong som Forma Hud och Spa på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


Forma Hud och Spa


Hässelby Torg 1
165 55   Hässelby
076-788 85 08


Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter