Salonger - Massor med salonger

Skönhetsvård hos Vällingby Frisör & Skönhetssalong

Salonger | Vällingby Frisör & Skönhetssalong i Hässelby Vällingby Frisör & Skönhetssalong är en salong av totalt 3 salonger som finns i Hässelby som tillhandahåller skönhetsvård av olika slag. Då både pris för att få behandling på en salong men framförallt inriktningen på salongen kan variera mycket och därför kan vara bra att kolla med andra skönhetssalonger som tillhandahåller välgörande behandlingar i Hässelby eller på andra orter i Stockholms län.

När du är på jakt efter en viss typ av skönhetsbehandling eller skönhetssalong är det bra om du vet dels vad du letar efter men även vilken inriktning de olika salongerna i Hässelby har. Då det förekommer många olika salonger i Hässelby liknande Vällingby Frisör & Skönhetssalong kan det vara klokt att även undersöka priserna på den skönhetsbahandlig du är ute efter samt omdömen för dessa salonger. Börja dock med att kontakta Vällingby Frisör & Skönhetssalong erftersom det är en bra salong.


Bäst är att kontakta en salong som Vällingby Frisör & Skönhetssalong på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


Vällingby Frisör & Skönhetssalong


Fagerstrand 57
165 71   Hässelby
08-428 744 64

Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter