Salonger - Massor med salonger

Skönhetsvård hos Salong Josephin

Salonger | Salong Josephin i Rönninge Salong Josephin är en salong av totalt 2 salonger som finns i Rönninge som tillhandahåller skönhetsvård av olika slag. Då både pris för att få behandling på en salong men framförallt inriktningen på salongen kan variera mycket och därför kan vara bra att kolla med andra skönhetssalonger som tillhandahåller välgörande behandlingar i Rönninge eller på andra orter i Stockholms län.

När du är på jakt efter en viss typ av skönhetsbehandling eller skönhetssalong är det bra om du vet dels vad du letar efter men även vilken inriktning de olika salongerna i Rönninge har. Då det förekommer många olika salonger i Rönninge liknande Salong Josephin kan det vara klokt att även undersöka priserna på den skönhetsbahandlig du är ute efter samt omdömen för dessa salonger. Börja dock med att kontakta Salong Josephin erftersom det är en bra salong.


Bäst är att kontakta en salong som Salong Josephin på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


Salong Josephin


Stationsvägen 3
144 61   Rönninge
08-532 511 35


Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter