Salonger - Massor med salonger

Skönhetsvård hos Look & Locks

Salonger | Look & Locks i Saltsjö-Boo Look & Locks är en salong av totalt 5 salonger som finns i Saltsjö-Boo som tillhandahåller skönhetsvård av olika slag. Då både pris för att få behandling på en salong men framförallt inriktningen på salongen kan variera mycket och därför kan vara bra att kolla med andra skönhetssalonger som tillhandahåller välgörande behandlingar i Saltsjö-Boo eller på andra orter i Stockholms län.

När du är på jakt efter en viss typ av skönhetsbehandling eller skönhetssalong är det bra om du vet dels vad du letar efter men även vilken inriktning de olika salongerna i Saltsjö-Boo har. Då det förekommer många olika salonger i Saltsjö-Boo liknande Look & Locks kan det vara klokt att även undersöka priserna på den skönhetsbahandlig du är ute efter samt omdömen för dessa salonger. Börja dock med att kontakta Look & Locks erftersom det är en bra salong.


Bäst är att kontakta en salong som Look & Locks på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


Look & Locks


Nordmannavägen 9
132 37   Saltsjö-Boo
073-918 07 11


Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter