Salonger - Massor med salonger

Skönhetsvård hos Sigtunakliniken

Salonger | Sigtunakliniken i Sigtuna Sigtunakliniken är en salong av totalt 5 salonger som finns i Sigtuna som tillhandahåller skönhetsvård av olika slag. Då både pris för att få behandling på en salong men framförallt inriktningen på salongen kan variera mycket och därför kan vara bra att kolla med andra skönhetssalonger som tillhandahåller välgörande behandlingar i Sigtuna eller på andra orter i Stockholms län.

När du är på jakt efter en viss typ av skönhetsbehandling eller skönhetssalong är det bra om du vet dels vad du letar efter men även vilken inriktning de olika salongerna i Sigtuna har. Då det förekommer många olika salonger i Sigtuna liknande Sigtunakliniken kan det vara klokt att även undersöka priserna på den skönhetsbahandlig du är ute efter samt omdömen för dessa salonger. Börja dock med att kontakta Sigtunakliniken erftersom det är en bra salong.


Bäst är att kontakta en salong som Sigtunakliniken på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


Sigtunakliniken


Stora Gatan 29
193 30   Sigtuna
08-592 565 55


Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter