ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie ConsentClipso Hårstudio - Bra salong för kropp, själ, ansikte & hår
Salonger - Massor med salongerA--0A-NS - EX - U2-0

Skönhetsvård hos Clipso Hårstudio

Salonger | Clipso Hårstudio i Skärholmen Clipso Hårstudio är en salong av totalt 4 salonger som finns i Skärholmen som tillhandahåller skönhetsvård av olika slag. Då både pris för att få behandling på en salong men framförallt inriktningen på salongen kan variera mycket och därför kan vara bra att kolla med andra skönhetssalonger som tillhandahåller välgörande behandlingar i Skärholmen eller på andra orter i Stockholms län.

När du är på jakt efter en viss typ av skönhetsbehandling eller skönhetssalong är det bra om du vet dels vad du letar efter men även vilken inriktning de olika salongerna i Skärholmen har. Då det förekommer många olika salonger i Skärholmen liknande Clipso Hårstudio kan det vara klokt att även undersöka priserna på den skönhetsbahandlig du är ute efter samt omdömen för dessa salonger. Börja dock med att kontakta Clipso Hårstudio erftersom det är en bra salong.

H-NS - EX - U2-1

Bäst är att kontakta en salong som Clipso Hårstudio på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


Clipso Hårstudio


Bredholmsgatan 1
127 48   Skärholmen
08-710 47 06

I-NS - EX - U2-2J-NS - EX - U2-3


Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter