Salonger - Massor med salonger

Skönhetsvård hos Colourstyle Cosmetics

Salonger | Colourstyle Cosmetics i Skärholmen Colourstyle Cosmetics är en salong av totalt 4 salonger som finns i Skärholmen som tillhandahåller skönhetsvård av olika slag. Då både pris för att få behandling på en salong men framförallt inriktningen på salongen kan variera mycket och därför kan vara bra att kolla med andra skönhetssalonger som tillhandahåller välgörande behandlingar i Skärholmen eller på andra orter i Stockholms län.

När du är på jakt efter en viss typ av skönhetsbehandling eller skönhetssalong är det bra om du vet dels vad du letar efter men även vilken inriktning de olika salongerna i Skärholmen har. Då det förekommer många olika salonger i Skärholmen liknande Colourstyle Cosmetics kan det vara klokt att även undersöka priserna på den skönhetsbahandlig du är ute efter samt omdömen för dessa salonger. Börja dock med att kontakta Colourstyle Cosmetics erftersom det är en bra salong.


Bäst är att kontakta en salong som Colourstyle Cosmetics på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


Colourstyle Cosmetics


Storholmsgatan 4
127 48   Skärholmen
08-710 03 35

Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter