ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie ConsentHaidis Beauty Center - Bra salong för kropp, själ, ansikte & hår
Salonger - Massor med salongerA--0A-NS - EX - U2-0

Skönhetsvård hos Haidis Beauty Center

Salonger | Haidis Beauty Center i Skärholmen Haidis Beauty Center är en salong av totalt 4 salonger som finns i Skärholmen som tillhandahåller skönhetsvård av olika slag. Då både pris för att få behandling på en salong men framförallt inriktningen på salongen kan variera mycket och därför kan vara bra att kolla med andra skönhetssalonger som tillhandahåller välgörande behandlingar i Skärholmen eller på andra orter i Stockholms län.

När du är på jakt efter en viss typ av skönhetsbehandling eller skönhetssalong är det bra om du vet dels vad du letar efter men även vilken inriktning de olika salongerna i Skärholmen har. Då det förekommer många olika salonger i Skärholmen liknande Haidis Beauty Center kan det vara klokt att även undersöka priserna på den skönhetsbahandlig du är ute efter samt omdömen för dessa salonger. Börja dock med att kontakta Haidis Beauty Center erftersom det är en bra salong.

H-NS - EX - U2-1

Bäst är att kontakta en salong som Haidis Beauty Center på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


Haidis Beauty Center


Bogsätravägen 19
127 38   Skärholmen

I-NS - EX - U2-2J-NS - EX - U2-3


Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter