Salonger - Massor med salonger

Salonger i Södertälje

Salonger i Södertälje Totalt i Södertälje finns det 7 salonger som erbjuder olika typer av välgörande behandlingar och många av salongerna har flera duktiga skönhetsexperter, hudterapeuter eller andra med fallenhet för skönhet. Det händer att det är svårt att snabbt hitta en bra salong i Södertälje som genomför den typen av behandling som man är ute efter och dessutom kan priserna variera en hel del.

En klar fördel är om man kan få tips från någon väninna eller bekant som brukar gå till olika skönhetssalonger så talar om vem som är bäst på nagelförlängning, fransförlängning, eller hårförlängning. Man kan också jämföra olika salonger inom skönhet genom att surfa runt lite.

I Södertälje men även Stockholms län finns det säkert en salong som erbjuder precis den behandlingen som du är så väl värd och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp skönhetssalonger på nätet gällande pris och inriktning. Innan du kontaktar en salong kan det vara bra att veta vilka alternativ du har och vad dessa kostar för det kan kosta många tusen kronor om du ska göra en total makeover. Bra information kan du få om de olika salongerna genom att besöka deras hemsidor för att se vad de erbjuder och hur mycket de tar för en skönhetsbehandling.


Det går lätt att hitta bra skönhetssalong i Södertälje genom att kolla med en salong nedan eller söka vidare på nätet:

Tips på bra skönhetssalonger i Södertälje

Shsc Södertörns Skönhet & Hälso Center


Bränninge Radhus 7
151 39  Södertälje

Salong Sköna Lund


Oxbacksgatan 8
151 73  Södertälje

Rinse


Birkavägen 15
152 41  Södertälje

Fler salonger i Södertälje

Belle Femme Hudvård & Kosmetik


Järnagatan 6
151 72  Södertälje

Nagelgrossisten


Askvägen 6
152 54  Södertälje

Marieberg Salongen


Linnégatan 15 B
151 44  Södertälje

Realease Project Management


Viksängsvägen 26
152 57  Södertälje


Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter