Salonger - Massor med salonger

Skönhetsvård hos Salong Sköna Lund

Salonger | Salong Sköna Lund i Södertälje Salong Sköna Lund är en salong av totalt 7 salonger som finns i Södertälje som tillhandahåller skönhetsvård av olika slag. Då både pris för att få behandling på en salong men framförallt inriktningen på salongen kan variera mycket och därför kan vara bra att kolla med andra skönhetssalonger som tillhandahåller välgörande behandlingar i Södertälje eller på andra orter i Stockholms län.

När du är på jakt efter en viss typ av skönhetsbehandling eller skönhetssalong är det bra om du vet dels vad du letar efter men även vilken inriktning de olika salongerna i Södertälje har. Då det förekommer många olika salonger i Södertälje liknande Salong Sköna Lund kan det vara klokt att även undersöka priserna på den skönhetsbahandlig du är ute efter samt omdömen för dessa salonger. Börja dock med att kontakta Salong Sköna Lund erftersom det är en bra salong.


Bäst är att kontakta en salong som Salong Sköna Lund på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


Salong Sköna Lund


Oxbacksgatan 8
151 73   Södertälje
08-550 191 90


Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter