Salonger - Massor med salonger

Skönhetsvård hos Agnetas Hud och Själ

Salonger | Agnetas Hud och Själ i Sollentuna Agnetas Hud och Själ är en salong av totalt 3 salonger som finns i Sollentuna som tillhandahåller skönhetsvård av olika slag. Då både pris för att få behandling på en salong men framförallt inriktningen på salongen kan variera mycket och därför kan vara bra att kolla med andra skönhetssalonger som tillhandahåller välgörande behandlingar i Sollentuna eller på andra orter i Stockholms län.

När du är på jakt efter en viss typ av skönhetsbehandling eller skönhetssalong är det bra om du vet dels vad du letar efter men även vilken inriktning de olika salongerna i Sollentuna har. Då det förekommer många olika salonger i Sollentuna liknande Agnetas Hud och Själ kan det vara klokt att även undersöka priserna på den skönhetsbahandlig du är ute efter samt omdömen för dessa salonger. Börja dock med att kontakta Agnetas Hud och Själ erftersom det är en bra salong.


Bäst är att kontakta en salong som Agnetas Hud och Själ på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


Agnetas Hud och Själ


Skyttevägen 16
192 58   Sollentuna
070-270 45 75

Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter