Salonger - Massor med salonger

Skönhetsvård hos Birgitta Cokorilo Klinik

Salonger | Birgitta Cokorilo Klinik i Sollentuna Birgitta Cokorilo Klinik är en salong av totalt 3 salonger som finns i Sollentuna som tillhandahåller skönhetsvård av olika slag. Då både pris för att få behandling på en salong men framförallt inriktningen på salongen kan variera mycket och därför kan vara bra att kolla med andra skönhetssalonger som tillhandahåller välgörande behandlingar i Sollentuna eller på andra orter i Stockholms län.

När du är på jakt efter en viss typ av skönhetsbehandling eller skönhetssalong är det bra om du vet dels vad du letar efter men även vilken inriktning de olika salongerna i Sollentuna har. Då det förekommer många olika salonger i Sollentuna liknande Birgitta Cokorilo Klinik kan det vara klokt att även undersöka priserna på den skönhetsbahandlig du är ute efter samt omdömen för dessa salonger. Börja dock med att kontakta Birgitta Cokorilo Klinik erftersom det är en bra salong.


Bäst är att kontakta en salong som Birgitta Cokorilo Klinik på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


Birgitta Cokorilo Klinik


Fortunavägen 1 E
191 35   Sollentuna
073-533 38 84

Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter