Salonger - Massor med salonger

Skönhetsvård hos Mälaröarnas Specialistklinik Stora Blå

Salonger | Mälaröarnas Specialistklinik Stora Blå i Stenhamra Mälaröarnas Specialistklinik Stora Blå är en salong av totalt 2 salonger som finns i Stenhamra som tillhandahåller skönhetsvård av olika slag. Då både pris för att få behandling på en salong men framförallt inriktningen på salongen kan variera mycket och därför kan vara bra att kolla med andra skönhetssalonger som tillhandahåller välgörande behandlingar i Stenhamra eller på andra orter i Stockholms län.

När du är på jakt efter en viss typ av skönhetsbehandling eller skönhetssalong är det bra om du vet dels vad du letar efter men även vilken inriktning de olika salongerna i Stenhamra har. Då det förekommer många olika salonger i Stenhamra liknande Mälaröarnas Specialistklinik Stora Blå kan det vara klokt att även undersöka priserna på den skönhetsbahandlig du är ute efter samt omdömen för dessa salonger. Börja dock med att kontakta Mälaröarnas Specialistklinik Stora Blå erftersom det är en bra salong.


Bäst är att kontakta en salong som Mälaröarnas Specialistklinik Stora Blå på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


Mälaröarnas Specialistklinik Stora Blå


Apelvägen 22 F
179 63   Stenhamra
08-560 406 00

Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter