Salonger - Massor med salonger

Skönhetsvård hos Katreen Eriksson Hudvård

Salonger | Katreen Eriksson Hudvård i Stockholm Katreen Eriksson Hudvård är en salong av totalt 65 salonger som finns i Stockholm som tillhandahåller skönhetsvård av olika slag. Då både pris för att få behandling på en salong men framförallt inriktningen på salongen kan variera mycket och därför kan vara bra att kolla med andra skönhetssalonger som tillhandahåller välgörande behandlingar i Stockholm eller på andra orter i Stockholms län.

När du är på jakt efter en viss typ av skönhetsbehandling eller skönhetssalong är det bra om du vet dels vad du letar efter men även vilken inriktning de olika salongerna i Stockholm har. Då det förekommer många olika salonger i Stockholm liknande Katreen Eriksson Hudvård kan det vara klokt att även undersöka priserna på den skönhetsbahandlig du är ute efter samt omdömen för dessa salonger. Börja dock med att kontakta Katreen Eriksson Hudvård erftersom det är en bra salong.


Bäst är att kontakta en salong som Katreen Eriksson Hudvård på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


Katreen Eriksson Hudvård


Brantingsgatan 28
115 35   Stockholm
08-665 08 50

Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter