Salonger - Massor med salonger

Skönhetsvård hos Sachajuan Sturegatan

Salonger | Sachajuan Sturegatan i Stockholm Sachajuan Sturegatan är en salong av totalt 65 salonger som finns i Stockholm som tillhandahåller skönhetsvård av olika slag. Då både pris för att få behandling på en salong men framförallt inriktningen på salongen kan variera mycket och därför kan vara bra att kolla med andra skönhetssalonger som tillhandahåller välgörande behandlingar i Stockholm eller på andra orter i Stockholms län.

När du är på jakt efter en viss typ av skönhetsbehandling eller skönhetssalong är det bra om du vet dels vad du letar efter men även vilken inriktning de olika salongerna i Stockholm har. Då det förekommer många olika salonger i Stockholm liknande Sachajuan Sturegatan kan det vara klokt att även undersöka priserna på den skönhetsbahandlig du är ute efter samt omdömen för dessa salonger. Börja dock med att kontakta Sachajuan Sturegatan erftersom det är en bra salong.


Bäst är att kontakta en salong som Sachajuan Sturegatan på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


Sachajuan Sturegatan


Sturegatan 38
114 36   Stockholm
08-662 16 20

Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter