Salonger - Massor med salonger

Skönhetsvård hos Kasskawo Salong

Salonger | Kasskawo Salong i Sundbyberg Kasskawo Salong är en salong av totalt 11 salonger som finns i Sundbyberg som tillhandahåller skönhetsvård av olika slag. Då både pris för att få behandling på en salong men framförallt inriktningen på salongen kan variera mycket och därför kan vara bra att kolla med andra skönhetssalonger som tillhandahåller välgörande behandlingar i Sundbyberg eller på andra orter i Stockholms län.

När du är på jakt efter en viss typ av skönhetsbehandling eller skönhetssalong är det bra om du vet dels vad du letar efter men även vilken inriktning de olika salongerna i Sundbyberg har. Då det förekommer många olika salonger i Sundbyberg liknande Kasskawo Salong kan det vara klokt att även undersöka priserna på den skönhetsbahandlig du är ute efter samt omdömen för dessa salonger. Börja dock med att kontakta Kasskawo Salong erftersom det är en bra salong.


Bäst är att kontakta en salong som Kasskawo Salong på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


Kasskawo Salong


Oxenstiernas Allé 31
174 63   Sundbyberg

Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter