Salonger - Massor med salonger

Skönhetsvård hos Salong Slank & Brun

Salonger | Salong Slank & Brun i Täby Salong Slank & Brun är en salong av totalt 14 salonger som finns i Täby som tillhandahåller skönhetsvård av olika slag. Då både pris för att få behandling på en salong men framförallt inriktningen på salongen kan variera mycket och därför kan vara bra att kolla med andra skönhetssalonger som tillhandahåller välgörande behandlingar i Täby eller på andra orter i Stockholms län.

När du är på jakt efter en viss typ av skönhetsbehandling eller skönhetssalong är det bra om du vet dels vad du letar efter men även vilken inriktning de olika salongerna i Täby har. Då det förekommer många olika salonger i Täby liknande Salong Slank & Brun kan det vara klokt att även undersöka priserna på den skönhetsbahandlig du är ute efter samt omdömen för dessa salonger. Börja dock med att kontakta Salong Slank & Brun erftersom det är en bra salong.


Bäst är att kontakta en salong som Salong Slank & Brun på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


Salong Slank & Brun


Marknadsvägen 267
183 79   Täby
08-768 28 50


Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter