Salonger - Massor med salonger

Skönhetsvård hos Shelley Firma Ljudmila

Salonger | Shelley Firma Ljudmila i Täby Shelley Firma Ljudmila är en salong av totalt 14 salonger som finns i Täby som tillhandahåller skönhetsvård av olika slag. Då både pris för att få behandling på en salong men framförallt inriktningen på salongen kan variera mycket och därför kan vara bra att kolla med andra skönhetssalonger som tillhandahåller välgörande behandlingar i Täby eller på andra orter i Stockholms län.

När du är på jakt efter en viss typ av skönhetsbehandling eller skönhetssalong är det bra om du vet dels vad du letar efter men även vilken inriktning de olika salongerna i Täby har. Då det förekommer många olika salonger i Täby liknande Shelley Firma Ljudmila kan det vara klokt att även undersöka priserna på den skönhetsbahandlig du är ute efter samt omdömen för dessa salonger. Börja dock med att kontakta Shelley Firma Ljudmila erftersom det är en bra salong.


Bäst är att kontakta en salong som Shelley Firma Ljudmila på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


Shelley Firma Ljudmila


Biblioteksgången 4
183 70   Täby
08-420 075 66

Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter