Salonger - Massor med salonger

Skönhetsvård hos Rikstens Skönhet och Hälsostudio

Salonger | Rikstens Skönhet och Hälsostudio i Tullinge I Tullinge finns endast en salong nämligen Rikstens Skönhet och Hälsostudio. Då både pris och inriktning på salongerna variera mellan t.ex. en skönhetssalong och en frisörsalong så kan det vara bra att jämföra salongerna som ger den behandling som du så väl förtjänar från fler orter i Stockholms län.

Eftersom priserna på behandlingar på salonger såsom såsom manikyr eller ögonfransförlängning oftast är lite lägre på en mindre ort kan det vara en fördel att undersöka med salonger från små samhällen i Stockholms län. Då det inte finns många skönhetssalonger där du kan för en skönhetsbehandling, förutom hos Rikstens Skönhet och Hälsostudio i Tullinge, kan det vara lönt att höra med någon mer salong från en annan ort i Stockholms län. Du bör dock börja med att kontakta Rikstens Skönhet och Hälsostudio eftersom de är både trevliga och duktiga.


Bäst är att kontakta en salong som Rikstens Skönhet och Hälsostudio på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


Rikstens Skönhet och Hälsostudio


Kanslivägen 14
146 37   Tullinge
08-449 91 09

Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter