Salonger - Massor med salonger

Skönhetsvård hos Solbo Hud & Skönhetsvård

Salonger | Solbo Hud & Skönhetsvård i Tumba Solbo Hud & Skönhetsvård är en salong av totalt 2 salonger som finns i Tumba som tillhandahåller skönhetsvård av olika slag. Då både pris för att få behandling på en salong men framförallt inriktningen på salongen kan variera mycket och därför kan vara bra att kolla med andra skönhetssalonger som tillhandahåller välgörande behandlingar i Tumba eller på andra orter i Stockholms län.

När du är på jakt efter en viss typ av skönhetsbehandling eller skönhetssalong är det bra om du vet dels vad du letar efter men även vilken inriktning de olika salongerna i Tumba har. Då det förekommer många olika salonger i Tumba liknande Solbo Hud & Skönhetsvård kan det vara klokt att även undersöka priserna på den skönhetsbahandlig du är ute efter samt omdömen för dessa salonger. Börja dock med att kontakta Solbo Hud & Skönhetsvård erftersom det är en bra salong.


Bäst är att kontakta en salong som Solbo Hud & Skönhetsvård på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


Solbo Hud & Skönhetsvård


Grödingevägen 16 B
147 30   Tumba
08-530 382 24


Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter