Salonger - Massor med salonger

Skönhetsvård hos Fresta-Salongen

Salonger | Fresta-Salongen i Upplands Väsby Fresta-Salongen är en salong av totalt 7 salonger som finns i Upplands Väsby som tillhandahåller skönhetsvård av olika slag. Då både pris för att få behandling på en salong men framförallt inriktningen på salongen kan variera mycket och därför kan vara bra att kolla med andra skönhetssalonger som tillhandahåller välgörande behandlingar i Upplands Väsby eller på andra orter i Stockholms län.

När du är på jakt efter en viss typ av skönhetsbehandling eller skönhetssalong är det bra om du vet dels vad du letar efter men även vilken inriktning de olika salongerna i Upplands Väsby har. Då det förekommer många olika salonger i Upplands Väsby liknande Fresta-Salongen kan det vara klokt att även undersöka priserna på den skönhetsbahandlig du är ute efter samt omdömen för dessa salonger. Börja dock med att kontakta Fresta-Salongen erftersom det är en bra salong.


Bäst är att kontakta en salong som Fresta-Salongen på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


Fresta-Salongen


Risbylevägen 6
194 54   Upplands Väsby
08-590 339 66

Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter