Salonger - Massor med salonger

Skönhetsvård hos Cattis Nagelstudio

Salonger | Cattis Nagelstudio i Vallentuna Cattis Nagelstudio är en salong av totalt 5 salonger som finns i Vallentuna som tillhandahåller skönhetsvård av olika slag. Då både pris för att få behandling på en salong men framförallt inriktningen på salongen kan variera mycket och därför kan vara bra att kolla med andra skönhetssalonger som tillhandahåller välgörande behandlingar i Vallentuna eller på andra orter i Stockholms län.

När du är på jakt efter en viss typ av skönhetsbehandling eller skönhetssalong är det bra om du vet dels vad du letar efter men även vilken inriktning de olika salongerna i Vallentuna har. Då det förekommer många olika salonger i Vallentuna liknande Cattis Nagelstudio kan det vara klokt att även undersöka priserna på den skönhetsbahandlig du är ute efter samt omdömen för dessa salonger. Börja dock med att kontakta Cattis Nagelstudio erftersom det är en bra salong.


Bäst är att kontakta en salong som Cattis Nagelstudio på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


Cattis Nagelstudio


Sommarvägen 11
186 31   Vallentuna
070-757 69 79

Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter