Salonger - Massor med salonger

Skönhetsvård hos Hud & Fot Centrumpassagen

Salonger | Hud & Fot Centrumpassagen i Vallentuna Hud & Fot Centrumpassagen är en salong av totalt 5 salonger som finns i Vallentuna som tillhandahåller skönhetsvård av olika slag. Då både pris för att få behandling på en salong men framförallt inriktningen på salongen kan variera mycket och därför kan vara bra att kolla med andra skönhetssalonger som tillhandahåller välgörande behandlingar i Vallentuna eller på andra orter i Stockholms län.

När du är på jakt efter en viss typ av skönhetsbehandling eller skönhetssalong är det bra om du vet dels vad du letar efter men även vilken inriktning de olika salongerna i Vallentuna har. Då det förekommer många olika salonger i Vallentuna liknande Hud & Fot Centrumpassagen kan det vara klokt att även undersöka priserna på den skönhetsbahandlig du är ute efter samt omdömen för dessa salonger. Börja dock med att kontakta Hud & Fot Centrumpassagen erftersom det är en bra salong.


Bäst är att kontakta en salong som Hud & Fot Centrumpassagen på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


Hud & Fot Centrumpassagen


Centrumpassagen 10
186 31   Vallentuna
08-511 795 71

Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter