Salonger - Massor med salonger

Skönhetsvård hos Nice Nails & Design Vallentuna

Salonger | Nice Nails & Design Vallentuna i Vallentuna Nice Nails & Design Vallentuna är en salong av totalt 5 salonger som finns i Vallentuna som tillhandahåller skönhetsvård av olika slag. Då både pris för att få behandling på en salong men framförallt inriktningen på salongen kan variera mycket och därför kan vara bra att kolla med andra skönhetssalonger som tillhandahåller välgörande behandlingar i Vallentuna eller på andra orter i Stockholms län.

När du är på jakt efter en viss typ av skönhetsbehandling eller skönhetssalong är det bra om du vet dels vad du letar efter men även vilken inriktning de olika salongerna i Vallentuna har. Då det förekommer många olika salonger i Vallentuna liknande Nice Nails & Design Vallentuna kan det vara klokt att även undersöka priserna på den skönhetsbahandlig du är ute efter samt omdömen för dessa salonger. Börja dock med att kontakta Nice Nails & Design Vallentuna erftersom det är en bra salong.


Bäst är att kontakta en salong som Nice Nails & Design Vallentuna på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


Nice Nails & Design Vallentuna


Tellusvägen 43
186 36   Vallentuna
070-517 70 75

Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter