Salonger - Massor med salonger

Skönhetsvård hos Carros Hud & Fotvård

Salonger | Carros Hud & Fotvård i Vällingby Carros Hud & Fotvård är en salong av totalt 5 salonger som finns i Vällingby som tillhandahåller skönhetsvård av olika slag. Då både pris för att få behandling på en salong men framförallt inriktningen på salongen kan variera mycket och därför kan vara bra att kolla med andra skönhetssalonger som tillhandahåller välgörande behandlingar i Vällingby eller på andra orter i Stockholms län.

När du är på jakt efter en viss typ av skönhetsbehandling eller skönhetssalong är det bra om du vet dels vad du letar efter men även vilken inriktning de olika salongerna i Vällingby har. Då det förekommer många olika salonger i Vällingby liknande Carros Hud & Fotvård kan det vara klokt att även undersöka priserna på den skönhetsbahandlig du är ute efter samt omdömen för dessa salonger. Börja dock med att kontakta Carros Hud & Fotvård erftersom det är en bra salong.


Bäst är att kontakta en salong som Carros Hud & Fotvård på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


Carros Hud & Fotvård


Grimstagatan 35
162 56   Vällingby
070-368 64 62


Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter