Salonger - Massor med salonger

Skönhetsvård hos Lena Granlund´s Glada Fötter

Salonger | Lena Granlund´s Glada Fötter i Vällingby Lena Granlund´s Glada Fötter är en salong av totalt 5 salonger som finns i Vällingby som tillhandahåller skönhetsvård av olika slag. Då både pris för att få behandling på en salong men framförallt inriktningen på salongen kan variera mycket och därför kan vara bra att kolla med andra skönhetssalonger som tillhandahåller välgörande behandlingar i Vällingby eller på andra orter i Stockholms län.

När du är på jakt efter en viss typ av skönhetsbehandling eller skönhetssalong är det bra om du vet dels vad du letar efter men även vilken inriktning de olika salongerna i Vällingby har. Då det förekommer många olika salonger i Vällingby liknande Lena Granlund´s Glada Fötter kan det vara klokt att även undersöka priserna på den skönhetsbahandlig du är ute efter samt omdömen för dessa salonger. Börja dock med att kontakta Lena Granlund´s Glada Fötter erftersom det är en bra salong.


Bäst är att kontakta en salong som Lena Granlund´s Glada Fötter på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


Lena Granlund´s Glada Fötter


Multrågatan 31
162 54   Vällingby
08-684 380 02

Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter