Salonger - Massor med salonger

Skönhetsvård hos Vårby Fothälsa och Skönhet

Salonger | Vårby Fothälsa och Skönhet i Vårby I Vårby finns endast en salong nämligen Vårby Fothälsa och Skönhet. Då både pris och inriktning på salongerna variera mellan t.ex. en skönhetssalong och en frisörsalong så kan det vara bra att jämföra salongerna som ger den behandling som du så väl förtjänar från fler orter i Stockholms län.

Eftersom priserna på behandlingar på salonger såsom såsom manikyr eller ögonfransförlängning oftast är lite lägre på en mindre ort kan det vara en fördel att undersöka med salonger från små samhällen i Stockholms län. Då det inte finns många skönhetssalonger där du kan för en skönhetsbehandling, förutom hos Vårby Fothälsa och Skönhet i Vårby, kan det vara lönt att höra med någon mer salong från en annan ort i Stockholms län. Du bör dock börja med att kontakta Vårby Fothälsa och Skönhet eftersom de är både trevliga och duktiga.


Bäst är att kontakta en salong som Vårby Fothälsa och Skönhet på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


Vårby Fothälsa och Skönhet


Bäckgårdsvägen 3
143 41   Vårby
08-408 108 10

Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter