ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie ConsentCaleum Katarina Karlsson - Bra salong för kropp, själ, ansikte & hår
Salonger - Massor med salongerA--0A-NS - EX - U2-0

Skönhetsvård hos Caleum Katarina Karlsson

Salonger | Caleum Katarina Karlsson i Vendelsö Caleum Katarina Karlsson är en salong av totalt 3 salonger som finns i Vendelsö som tillhandahåller skönhetsvård av olika slag. Då både pris för att få behandling på en salong men framförallt inriktningen på salongen kan variera mycket och därför kan vara bra att kolla med andra skönhetssalonger som tillhandahåller välgörande behandlingar i Vendelsö eller på andra orter i Stockholms län.

När du är på jakt efter en viss typ av skönhetsbehandling eller skönhetssalong är det bra om du vet dels vad du letar efter men även vilken inriktning de olika salongerna i Vendelsö har. Då det förekommer många olika salonger i Vendelsö liknande Caleum Katarina Karlsson kan det vara klokt att även undersöka priserna på den skönhetsbahandlig du är ute efter samt omdömen för dessa salonger. Börja dock med att kontakta Caleum Katarina Karlsson erftersom det är en bra salong.

H-NS - EX - U2-1

Bäst är att kontakta en salong som Caleum Katarina Karlsson på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


Caleum Katarina Karlsson


Tyrestavägen 7
136 68   Vendelsö
010-199 86 96

I-NS - EX - U2-2J-NS - EX - U2-3


Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter