Salonger - Massor med salonger

Salonger i Bålsta

Salonger i Bålsta Totalt i Bålsta finns det 6 salonger som erbjuder olika typer av välgörande behandlingar och många av salongerna har flera duktiga skönhetsexperter, hudterapeuter eller andra med fallenhet för skönhet. Det händer att det är svårt att snabbt hitta en bra salong i Bålsta som genomför den typen av behandling som man är ute efter och dessutom kan priserna variera en hel del.

En klar fördel är om man kan få tips från någon väninna eller bekant som brukar gå till olika skönhetssalonger så talar om vem som är bäst på nagelförlängning, fransförlängning, eller hårförlängning. Man kan också jämföra olika salonger inom skönhet genom att surfa runt lite.

I Bålsta men även Uppsala län finns det säkert en salong som erbjuder precis den behandlingen som du är så väl värd och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp skönhetssalonger på nätet gällande pris och inriktning. Innan du kontaktar en salong kan det vara bra att veta vilka alternativ du har och vad dessa kostar för det kan kosta många tusen kronor om du ska göra en total makeover. Bra information kan du få om de olika salongerna genom att besöka deras hemsidor för att se vad de erbjuder och hur mycket de tar för en skönhetsbehandling.


Det går lätt att hitta bra skönhetssalong i Bålsta genom att kolla med en salong nedan eller söka vidare på nätet:

Tips på bra skönhetssalonger i Bålsta

Ea Nails Face & Bodycare


Ljungvägen 11
746 51  Bålsta

Måbra Fot & Kroppsvård i Bålsta


Mansängsstigen 11
746 32  Bålsta

Salong Individa


Fagerdalsvägen 7
746 52  Bålsta

Fler salonger i Bålsta

Salong Individ


Fagerdalsvägen 7
746 52  Bålsta

Salong Tintin & Co


Västerhagsvägen 3
746 33  Bålsta

Susann Bergström


Bålstavägen 15-17 B
746 33  Bålsta

Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter