Salonger - Massor med salonger

Skönhetsvård hos Ea Nails Face & Bodycare

Salonger | Ea Nails Face & Bodycare i Bålsta Ea Nails Face & Bodycare är en salong av totalt 6 salonger som finns i Bålsta som tillhandahåller skönhetsvård av olika slag. Då både pris för att få behandling på en salong men framförallt inriktningen på salongen kan variera mycket och därför kan vara bra att kolla med andra skönhetssalonger som tillhandahåller välgörande behandlingar i Bålsta eller på andra orter i Uppsala län.

När du är på jakt efter en viss typ av skönhetsbehandling eller skönhetssalong är det bra om du vet dels vad du letar efter men även vilken inriktning de olika salongerna i Bålsta har. Då det förekommer många olika salonger i Bålsta liknande Ea Nails Face & Bodycare kan det vara klokt att även undersöka priserna på den skönhetsbahandlig du är ute efter samt omdömen för dessa salonger. Börja dock med att kontakta Ea Nails Face & Bodycare erftersom det är en bra salong.


Bäst är att kontakta en salong som Ea Nails Face & Bodycare på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


Ea Nails Face & Bodycare


Ljungvägen 11
746 51   Bålsta
08-590 891 21


Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter