Salonger - Massor med salonger

Skönhetsvård hos Måbra Fot & Kroppsvård i Bålsta

Salonger | Måbra Fot & Kroppsvård i Bålsta i Bålsta Måbra Fot & Kroppsvård i Bålsta är en salong av totalt 6 salonger som finns i Bålsta som tillhandahåller skönhetsvård av olika slag. Då både pris för att få behandling på en salong men framförallt inriktningen på salongen kan variera mycket och därför kan vara bra att kolla med andra skönhetssalonger som tillhandahåller välgörande behandlingar i Bålsta eller på andra orter i Uppsala län.

När du är på jakt efter en viss typ av skönhetsbehandling eller skönhetssalong är det bra om du vet dels vad du letar efter men även vilken inriktning de olika salongerna i Bålsta har. Då det förekommer många olika salonger i Bålsta liknande Måbra Fot & Kroppsvård i Bålsta kan det vara klokt att även undersöka priserna på den skönhetsbahandlig du är ute efter samt omdömen för dessa salonger. Börja dock med att kontakta Måbra Fot & Kroppsvård i Bålsta erftersom det är en bra salong.


Bäst är att kontakta en salong som Måbra Fot & Kroppsvård i Bålsta på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


Måbra Fot & Kroppsvård i Bålsta


Mansängsstigen 11
746 32   Bålsta
0171-551 25

Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter