Salonger - Massor med salonger

Skönhetsvård hos Hairmony Beauty Center

Salonger | Hairmony Beauty Center i Uppsala Hairmony Beauty Center är en salong av totalt 18 salonger som finns i Uppsala som tillhandahåller skönhetsvård av olika slag. Då både pris för att få behandling på en salong men framförallt inriktningen på salongen kan variera mycket och därför kan vara bra att kolla med andra skönhetssalonger som tillhandahåller välgörande behandlingar i Uppsala eller på andra orter i Uppsala län.

När du är på jakt efter en viss typ av skönhetsbehandling eller skönhetssalong är det bra om du vet dels vad du letar efter men även vilken inriktning de olika salongerna i Uppsala har. Då det förekommer många olika salonger i Uppsala liknande Hairmony Beauty Center kan det vara klokt att även undersöka priserna på den skönhetsbahandlig du är ute efter samt omdömen för dessa salonger. Börja dock med att kontakta Hairmony Beauty Center erftersom det är en bra salong.


Bäst är att kontakta en salong som Hairmony Beauty Center på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


Hairmony Beauty Center


Kungsgatan 45 B
753 21   Uppsala
018-12 00 77

Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter