ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie ConsentFranska Salongen - Bra salong för kropp, själ, ansikte & hår
Salonger - Massor med salongerA--0A-NS - EX - U2-0

Skönhetsvård hos Franska Salongen

Salonger | Franska Salongen i Karlstad Franska Salongen är en salong av totalt 10 salonger som finns i Karlstad som tillhandahåller skönhetsvård av olika slag. Då både pris för att få behandling på en salong men framförallt inriktningen på salongen kan variera mycket och därför kan vara bra att kolla med andra skönhetssalonger som tillhandahåller välgörande behandlingar i Karlstad eller på andra orter i Värmland.

När du är på jakt efter en viss typ av skönhetsbehandling eller skönhetssalong är det bra om du vet dels vad du letar efter men även vilken inriktning de olika salongerna i Karlstad har. Då det förekommer många olika salonger i Karlstad liknande Franska Salongen kan det vara klokt att även undersöka priserna på den skönhetsbahandlig du är ute efter samt omdömen för dessa salonger. Börja dock med att kontakta Franska Salongen erftersom det är en bra salong.

H-NS - EX - U2-1

Bäst är att kontakta en salong som Franska Salongen på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


Franska Salongen


Bjurbäcksgatan 22 B
654 55   Karlstad
054-21 44 18

I-NS - EX - U2-2J-NS - EX - U2-3


Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter