Salonger - Massor med salonger

Skönhetsvård hos Studio Hälsa & Skönhet i Lycksele

Salonger | Studio Hälsa & Skönhet i Lycksele i Lycksele I Lycksele finns endast en salong nämligen Studio Hälsa & Skönhet i Lycksele. Då både pris och inriktning på salongerna variera mellan t.ex. en skönhetssalong och en frisörsalong så kan det vara bra att jämföra salongerna som ger den behandling som du så väl förtjänar från fler orter i Västerbotten.

Eftersom priserna på behandlingar på salonger såsom såsom manikyr eller ögonfransförlängning oftast är lite lägre på en mindre ort kan det vara en fördel att undersöka med salonger från små samhällen i Västerbottens län. Då det inte finns många skönhetssalonger där du kan för en skönhetsbehandling, förutom hos Studio Hälsa & Skönhet i Lycksele i Lycksele, kan det vara lönt att höra med någon mer salong från en annan ort i Västerbotten. Du bör dock börja med att kontakta Studio Hälsa & Skönhet i Lycksele eftersom de är både trevliga och duktiga.


Bäst är att kontakta en salong som Studio Hälsa & Skönhet i Lycksele på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


Studio Hälsa & Skönhet i Lycksele


Korpberget 1
921 42   Lycksele

Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter