Salonger - Massor med salonger

Salonger i Skellefteå

Salonger i Skellefteå Totalt i Skellefteå finns det 5 salonger som erbjuder olika typer av välgörande behandlingar och många av salongerna har flera duktiga skönhetsexperter, hudterapeuter eller andra med fallenhet för skönhet. Det händer att det är svårt att snabbt hitta en bra salong i Skellefteå som genomför den typen av behandling som man är ute efter och dessutom kan priserna variera en hel del.

En klar fördel är om man kan få tips från någon väninna eller bekant som brukar gå till olika skönhetssalonger så talar om vem som är bäst på nagelförlängning, fransförlängning, eller hårförlängning. Man kan också jämföra olika salonger inom skönhet genom att surfa runt lite.

I Skellefteå men även Västerbotten finns det säkert en salong som erbjuder precis den behandlingen som du är så väl värd och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp skönhetssalonger på nätet gällande pris och inriktning. Innan du kontaktar en salong kan det vara bra att veta vilka alternativ du har och vad dessa kostar för det kan kosta många tusen kronor om du ska göra en total makeover. Bra information kan du få om de olika salongerna genom att besöka deras hemsidor för att se vad de erbjuder och hur mycket de tar för en skönhetsbehandling.


Det går lätt att hitta bra skönhetssalong i Skellefteå genom att kolla med en salong nedan eller söka vidare på nätet:

Tips på bra skönhetssalonger i Skellefteå

evelyn nails


Kanalgatan 53
931 32  Skellefteå

Aqua Spa i Skellefteå


Stationsgatan 8
931 31  Skellefteå

Klinik Bandling


Nygatan 52 B
931 30  Skellefteå

Fler salonger i Skellefteå

Sungano Gustafsson Felistas


Köpmangatan 11
931 31  Skellefteå

Fothälsan i Skellefteå


Kanalgatan 45
931 32  Skellefteå

Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter