ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie ConsentStar Beauty Skönhetscenter - Bra salong för kropp, själ, ansikte & hår
Salonger - Massor med salonger

Skönhetsvård hos Star Beauty Skönhetscenter

Salonger | Star Beauty Skönhetscenter i Umeå Star Beauty Skönhetscenter är en salong av totalt 13 salonger som finns i Umeå som tillhandahåller skönhetsvård av olika slag. Då både pris för att få behandling på en salong men framförallt inriktningen på salongen kan variera mycket och därför kan vara bra att kolla med andra skönhetssalonger som tillhandahåller välgörande behandlingar i Umeå eller på andra orter i Västerbotten.

När du är på jakt efter en viss typ av skönhetsbehandling eller skönhetssalong är det bra om du vet dels vad du letar efter men även vilken inriktning de olika salongerna i Umeå har. Då det förekommer många olika salonger i Umeå liknande Star Beauty Skönhetscenter kan det vara klokt att även undersöka priserna på den skönhetsbahandlig du är ute efter samt omdömen för dessa salonger. Börja dock med att kontakta Star Beauty Skönhetscenter erftersom det är en bra salong.


Bäst är att kontakta en salong som Star Beauty Skönhetscenter på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


Star Beauty Skönhetscenter


Tråggränd 2
906 26   Umeå
090-18 15 15


Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter