Salonger - Massor med salonger

Skönhetsvård hos Riinas Massage & Hudvård

Salonger | Riinas Massage & Hudvård i Domsjö I Domsjö finns endast en salong nämligen Riinas Massage & Hudvård. Då både pris och inriktning på salongerna variera mellan t.ex. en skönhetssalong och en frisörsalong så kan det vara bra att jämföra salongerna som ger den behandling som du så väl förtjänar från fler orter i Västernorrlands län.

Eftersom priserna på behandlingar på salonger såsom såsom manikyr eller ögonfransförlängning oftast är lite lägre på en mindre ort kan det vara en fördel att undersöka med salonger från små samhällen i Västernorrlands län. Då det inte finns många skönhetssalonger där du kan för en skönhetsbehandling, förutom hos Riinas Massage & Hudvård i Domsjö, kan det vara lönt att höra med någon mer salong från en annan ort i Västernorrlands län. Du bör dock börja med att kontakta Riinas Massage & Hudvård eftersom de är både trevliga och duktiga.


Bäst är att kontakta en salong som Riinas Massage & Hudvård på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


Riinas Massage & Hudvård


Pensionärsgatan 14
892 43   Domsjö
0660-156 10

Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter