Salonger - Massor med salonger

Skönhetsvård hos Härnösands Fotvårdsklinik

Salonger | Härnösands Fotvårdsklinik i Härnösand Härnösands Fotvårdsklinik är en salong av totalt 3 salonger som finns i Härnösand som tillhandahåller skönhetsvård av olika slag. Då både pris för att få behandling på en salong men framförallt inriktningen på salongen kan variera mycket och därför kan vara bra att kolla med andra skönhetssalonger som tillhandahåller välgörande behandlingar i Härnösand eller på andra orter i Västernorrlands län.

När du är på jakt efter en viss typ av skönhetsbehandling eller skönhetssalong är det bra om du vet dels vad du letar efter men även vilken inriktning de olika salongerna i Härnösand har. Då det förekommer många olika salonger i Härnösand liknande Härnösands Fotvårdsklinik kan det vara klokt att även undersöka priserna på den skönhetsbahandlig du är ute efter samt omdömen för dessa salonger. Börja dock med att kontakta Härnösands Fotvårdsklinik erftersom det är en bra salong.


Bäst är att kontakta en salong som Härnösands Fotvårdsklinik på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


Härnösands Fotvårdsklinik


Brunnshusgatan 2
871 31   Härnösand
0611-275 80


Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter