Salonger - Massor med salonger

Skönhetsvård hos Sundsvall Medicin & Skönhet

Salonger | Sundsvall Medicin & Skönhet i Kvissleby I Kvissleby finns endast en salong nämligen Sundsvall Medicin & Skönhet. Då både pris och inriktning på salongerna variera mellan t.ex. en skönhetssalong och en frisörsalong så kan det vara bra att jämföra salongerna som ger den behandling som du så väl förtjänar från fler orter i Västernorrland.

Eftersom priserna på behandlingar på salonger såsom såsom manikyr eller ögonfransförlängning oftast är lite lägre på en mindre ort kan det vara en fördel att undersöka med salonger från små samhällen i Västernorrlands län. Då det inte finns många skönhetssalonger där du kan för en skönhetsbehandling, förutom hos Sundsvall Medicin & Skönhet i Kvissleby, kan det vara lönt att höra med någon mer salong från en annan ort i Västernorrland. Du bör dock börja med att kontakta Sundsvall Medicin & Skönhet eftersom de är både trevliga och duktiga.


Bäst är att kontakta en salong som Sundsvall Medicin & Skönhet på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


Sundsvall Medicin & Skönhet


Juniskärsvägen 101
862 91   Kvissleby
070-392 81 04

Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter