Salonger - Massor med salonger

Skönhetsvård hos Kattis hud & kroppsvård

Salonger | Kattis hud & kroppsvård i Örnsköldsvik Kattis hud & kroppsvård är en salong av totalt 3 salonger som finns i Örnsköldsvik som tillhandahåller skönhetsvård av olika slag. Då både pris för att få behandling på en salong men framförallt inriktningen på salongen kan variera mycket och därför kan vara bra att kolla med andra skönhetssalonger som tillhandahåller välgörande behandlingar i Örnsköldsvik eller på andra orter i Västernorrlands län.

När du är på jakt efter en viss typ av skönhetsbehandling eller skönhetssalong är det bra om du vet dels vad du letar efter men även vilken inriktning de olika salongerna i Örnsköldsvik har. Då det förekommer många olika salonger i Örnsköldsvik liknande Kattis hud & kroppsvård kan det vara klokt att även undersöka priserna på den skönhetsbahandlig du är ute efter samt omdömen för dessa salonger. Börja dock med att kontakta Kattis hud & kroppsvård erftersom det är en bra salong.


Bäst är att kontakta en salong som Kattis hud & kroppsvård på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


Kattis hud & kroppsvård


Midgårdsvägen 7
891 37   Örnsköldsvik
070-630 03 10


Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter