Salonger - Massor med salonger

Skönhetsvård hos Face Stockholm

Salonger | Face Stockholm i Sundsvall Face Stockholm är en salong av totalt 4 salonger som finns i Sundsvall som tillhandahåller skönhetsvård av olika slag. Då både pris för att få behandling på en salong men framförallt inriktningen på salongen kan variera mycket och därför kan vara bra att kolla med andra skönhetssalonger som tillhandahåller välgörande behandlingar i Sundsvall eller på andra orter i Västernorrland.

När du är på jakt efter en viss typ av skönhetsbehandling eller skönhetssalong är det bra om du vet dels vad du letar efter men även vilken inriktning de olika salongerna i Sundsvall har. Då det förekommer många olika salonger i Sundsvall liknande Face Stockholm kan det vara klokt att även undersöka priserna på den skönhetsbahandlig du är ute efter samt omdömen för dessa salonger. Börja dock med att kontakta Face Stockholm erftersom det är en bra salong.


Bäst är att kontakta en salong som Face Stockholm på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


Face Stockholm


Storgatan 26
852 30   Sundsvall
060-12 55 99

Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter