ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie ConsentSolveighs Hudvård - Bra salong för kropp, själ, ansikte & hår
Salonger - Massor med salongerA--0A-NS - EX - U2-0

Skönhetsvård hos Solveighs Hudvård

Salonger | Solveighs Hudvård i Hallstahammar Solveighs Hudvård är en salong av totalt 3 salonger som finns i Hallstahammar som tillhandahåller skönhetsvård av olika slag. Då både pris för att få behandling på en salong men framförallt inriktningen på salongen kan variera mycket och därför kan vara bra att kolla med andra skönhetssalonger som tillhandahåller välgörande behandlingar i Hallstahammar eller på andra orter i Västmanlands län.

När du är på jakt efter en viss typ av skönhetsbehandling eller skönhetssalong är det bra om du vet dels vad du letar efter men även vilken inriktning de olika salongerna i Hallstahammar har. Då det förekommer många olika salonger i Hallstahammar liknande Solveighs Hudvård kan det vara klokt att även undersöka priserna på den skönhetsbahandlig du är ute efter samt omdömen för dessa salonger. Börja dock med att kontakta Solveighs Hudvård erftersom det är en bra salong.

H-NS - EX - U2-1

Bäst är att kontakta en salong som Solveighs Hudvård på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


Solveighs Hudvård


Lövboåsvägen 7
734 35   Hallstahammar
070-679 92 87

I-NS - EX - U2-2J-NS - EX - U2-3


Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter