Salonger - Massor med salonger

Skönhetsvård hos Hudvårdsateljen Pärlan Kungsör

Salonger | Hudvårdsateljen Pärlan Kungsör i Kungsör I Kungsör finns endast en salong nämligen Hudvårdsateljen Pärlan Kungsör. Då både pris och inriktning på salongerna variera mellan t.ex. en skönhetssalong och en frisörsalong så kan det vara bra att jämföra salongerna som ger den behandling som du så väl förtjänar från fler orter i Västmanland.

Eftersom priserna på behandlingar på salonger såsom såsom manikyr eller ögonfransförlängning oftast är lite lägre på en mindre ort kan det vara en fördel att undersöka med salonger från små samhällen i Västmanlands län. Då det inte finns många skönhetssalonger där du kan för en skönhetsbehandling, förutom hos Hudvårdsateljen Pärlan Kungsör i Kungsör, kan det vara lönt att höra med någon mer salong från en annan ort i Västmanland. Du bör dock börja med att kontakta Hudvårdsateljen Pärlan Kungsör eftersom de är både trevliga och duktiga.


Bäst är att kontakta en salong som Hudvårdsateljen Pärlan Kungsör på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


Hudvårdsateljen Pärlan Kungsör


Spinnaregatan 7
736 35   Kungsör
070-945 94 41

Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter