Salonger - Massor med salonger

Skönhetsvård hos Lagunen Hud & Kroppsvård

Salonger | Lagunen Hud & Kroppsvård i Norberg Lagunen Hud & Kroppsvård är en salong av totalt 2 salonger som finns i Norberg som tillhandahåller skönhetsvård av olika slag. Då både pris för att få behandling på en salong men framförallt inriktningen på salongen kan variera mycket och därför kan vara bra att kolla med andra skönhetssalonger som tillhandahåller välgörande behandlingar i Norberg eller på andra orter i Västmanlands län.

När du är på jakt efter en viss typ av skönhetsbehandling eller skönhetssalong är det bra om du vet dels vad du letar efter men även vilken inriktning de olika salongerna i Norberg har. Då det förekommer många olika salonger i Norberg liknande Lagunen Hud & Kroppsvård kan det vara klokt att även undersöka priserna på den skönhetsbahandlig du är ute efter samt omdömen för dessa salonger. Börja dock med att kontakta Lagunen Hud & Kroppsvård erftersom det är en bra salong.


Bäst är att kontakta en salong som Lagunen Hud & Kroppsvård på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


Lagunen Hud & Kroppsvård


Myntgatan 1
738 31   Norberg
0223-200 75


Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter