ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie ConsentBarbie and Ken - Bra salong för kropp, själ, ansikte & hår
Salonger - Massor med salonger

Skönhetsvård hos Barbie and Ken

Salonger | Barbie and Ken i Västerås Barbie and Ken är en salong av totalt 11 salonger som finns i Västerås som tillhandahåller skönhetsvård av olika slag. Då både pris för att få behandling på en salong men framförallt inriktningen på salongen kan variera mycket och därför kan vara bra att kolla med andra skönhetssalonger som tillhandahåller välgörande behandlingar i Västerås eller på andra orter i Västmanlands län.

När du är på jakt efter en viss typ av skönhetsbehandling eller skönhetssalong är det bra om du vet dels vad du letar efter men även vilken inriktning de olika salongerna i Västerås har. Då det förekommer många olika salonger i Västerås liknande Barbie and Ken kan det vara klokt att även undersöka priserna på den skönhetsbahandlig du är ute efter samt omdömen för dessa salonger. Börja dock med att kontakta Barbie and Ken erftersom det är en bra salong.


Bäst är att kontakta en salong som Barbie and Ken på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


Barbie and Ken


Hantverkargatan 2
722 12   Västerås
021-13 54 13


Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter