Salonger - Massor med salonger

Skönhetsvård hos Salong Bellina

Salonger | Salong Bellina i Västerås Salong Bellina är en salong av totalt 11 salonger som finns i Västerås som tillhandahåller skönhetsvård av olika slag. Då både pris för att få behandling på en salong men framförallt inriktningen på salongen kan variera mycket och därför kan vara bra att kolla med andra skönhetssalonger som tillhandahåller välgörande behandlingar i Västerås eller på andra orter i Västmanlands län.

När du är på jakt efter en viss typ av skönhetsbehandling eller skönhetssalong är det bra om du vet dels vad du letar efter men även vilken inriktning de olika salongerna i Västerås har. Då det förekommer många olika salonger i Västerås liknande Salong Bellina kan det vara klokt att även undersöka priserna på den skönhetsbahandlig du är ute efter samt omdömen för dessa salonger. Börja dock med att kontakta Salong Bellina erftersom det är en bra salong.


Bäst är att kontakta en salong som Salong Bellina på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


Salong Bellina


Urhagsgatan 17
723 37   Västerås
021-14 63 04

Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter